Od naših kupaca


E.

Ovaj mali prah je senzacionalan, za sada sam koristila samo za zasladjivanje kafe, caja, vocnih napitaka. Raduje me sto sam kupila. Proizvod je senzacionalan. Hvala!


P.I.

Otp. pre godinu dana sam citao o steviji na jednoj web stranici. Posle smo narucili od nekog, ali i to je bio vas proizvod. Otada smo privrezeni steviji, posto nam se jako svideo. Koristimo ga u svim receptima umesto secera, npr kod pravljenja pekmeza, sirupa... I u Muzle stavljamo. Nema vise depresije posle 15 minuta koriscenja secera.

Puno uspeha u prodaji!


M.E.

Hvala na fantasticnim receptima. Steviu koristim od prve narudzbine i jako mi je fina u kafi a i koristim je za kuvanje.

Isprobala sam i vrucu cokoladu koju je bio pravi dozivljaj popiti posle napornog dana jednog popodneva :-)K.M.

Svidja mi se, svidja mi se, svidja mi se!!!

Prvobitno to da je ZDRAVO! Ne sadrzi aspartman ili bilo sta drugo, cisto prirodno i ovako vec i covek drugacije sipa sebi zar ne :-)?

Pod dva, jako dobro se slaze sa ostalim ukusima hrane, napitaka, izuzev kafe, ali to mozda jer sam vec toliko navikao sa secerom da bih morao da se resim kafe sa secerom zajedno :-)

Pod tri, sa malo negativnoscu sam doziveo da po letkima nema naknadni ukus, ali ja ga osecam, naravno mozda samo ja osetim tako :-) tako da ovo ne bih rekao da je negativnost....vise licno iskustvo :-)

Bez obzira na sve radujem se sto postoji takva biljka koja je zadrava i jako vredi i u buducnosti da je koristim, daaaaa jer je i jako ekonomican!!! Ne kao secer koji se brzo trosi – ne postoji dzabe izreka u vezi secera mislim :-)

Proizvodu zelim uspesnu buducnost !!!
K.K.

 Kada izvadim tabletice za zasladjivanje kafe, caja, svi iznenadjeno pitaju, sta mi je to u ruci, jer mu izgled nije svakidasnji i svi se zacude da postoji prirodan zasladjivac bez aspartmana, ciklamata a dosta je sladji od secera, i ne treba puno dozirati. Sirup sam koristio za zasladjivanje hrana, kuvanje, slatkisima, ali se mora paziti, jer ne smete puno koristiti. Jedna mala flasica mi je mesecima bila dovoljna. Jako sam zadovoljan sa Steviom, jer mogu da jedem, pijem slatko bez toga da moram da brojim kalorije ili da brinem da li  aspartman stvarno izaziva rak ili ne.


L.P.
Zelim da pohvalim cokoladu. Odlicna je!   Tamna cokolada